Trebate sigurnog partnera u poslovanju s nekretninama koji će za vas uvijek imati vremena i znanja, nekoga kome možete vjerovati i s kojim ćete sve svoje želje s lakoćom ostvariti?
Dobrodošli u uspješnu dimenziju poslovanja s nekretninama koja će vas dovesti do željenih rezultata.

Mi smo Anadora nekretnine, agencija za posredovanje u prometu nekretninama i usluge, koja posluje u Stubičkim Toplicama i koja će svakom kupcu pomoći u potrazi za vlastitim domom ili poslovnim prostorom.

Nudimo vam uštedu vremena, lepezu savjeta, pomoć u odluci, razumijevanje strahova, pravnu sigurnost, rješavanje svih mogućih administrativnih stvari kroz potpuno personalizirani odnos.

Rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama.

Okupili smo tim profesionalaca koji će Vam pomoći da u najkraćem roku prodate ili pronađete nekretninu koja Vam odgovara uz stručnu pomoć i pravnu sigurnost prilikom finaliziranja posla vezanog za nekretninu.

Upisani smo u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, naš agent ima položen stručni ispit i upisan je u imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina, što Vam olakšava prodaju i kupnju nekretnina i štedi Vaše vrijeme i novac.

Naše poslovanje smo u potpunosti prilagodili odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina.

Dokumentacija svih nekretnina iz naše ponude detaljno je provjerena s pravne strane i kupcu (najmoprimcu) garantiramo da kupuje (unajmljuje) nekretninu bez ikakvih mogućih sporova ili zapreka za prijenos vlasništva.

Prodavateljima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca u kratkom roku kao i svu stručnu dokumentaciju potrebnu za zaključenje prodaje.

Kupcima jamčimo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupnje.